8/Nov/2017

Els hàbts d’alimentcaió saludable arriben amb foça al sector del vending.

La versatilitat de les màquines de vending és un dels factors que més han contribuit a la seva popularitat. Es poden oferir begudes fredes o calentes, diferents tipus d’aliments i qualsevol altre producte susceptible a poder-se vendre a través d’un dipensador automàtic.

El sector healthy no ha volgut quedar-se enrere i ha començat a promocionar productes d’alimentaciño saludable aprofitant la possibilitat que els ofereixen les màquines de vending i el creixement que experimenta quest sector de manera sostinguda els darrers anys. no ha querido quedar rezagado y ha empezado a promocionar productos de alimentación saludable aprovechando las máquinas de Vending.

Cada vegada són més les empreses que destinen un percentatge de la màquina de vending a productes saludables, de sde la fruita natural tallada o en terrina, fins a productes ecològics i sucs de fruita naturals.

Com qualsevol negoci, el vending s’est’a adaptant a les darreres tendències en els hàbits de conssum de les persones, i al tractar-se en aquest cas d’equips tant versàtils, la facilitat per incorporar nous productes és enorme.

L´OMS recomana usar els alimets com a prevenció mèdica.

Sabies que una alimentació saludable pot prevenir un gran número de malalties.

El ritme de vida al qual ens obliga la ssocietat fa que masses vegades no tinguem alternativa i descuidem el que mengem. És per això que iniciatives particulars per tal de portar productes saludables a llocs com les universitats o altres llocs de gran afluència de gent, fa que totes les persones que han de passar moltes hores fora de casa puguin menjar sense descuidar en cap cas la seva salut.

L’Organització Mundial de la Salut és contundent amb aquesta qüestió. Consumir aliments d’alta qualitat nutricional és essencial. Per tant, hem d’aprofitar qualsevol oportunitat per no saltar-nos mai aquesta “dieta” saludable.