Seguint amb el pla d’expansió previst i consolidant-se com una de les empreses més sòlides i punteres del sector a Catalunya, CAFETO ha tancat l’absorció de la línia de negoci de vending de l’empresa Vending Pons, molt arrelada a la zona centre de Catalunya i referent a la comarca de l’Anoia.

L’operació de compra de Vending Pons representa per a CAFETO un important impuls i consolida el creixement de la companyia experimentat en els darrers anys, alhora que suposa poder ampliar i potenciar la seva presència a l’àrea geogràfica de la Catalunya Central.

Vending CAFETO, empresa familiar fundada l’any 1994 per Toni Romero Bruguera, compta actualment amb més de 50 col.laboradors, 2.000 màquines de vending instal.lades arreu de Catalunya (amb presència també a Madrid i València) i una facturació anual d’aproximadament 6.000.000€, la qual cosa suposa que es confirmi com una de les principals empreses en volum de negoci de vending a Catalunya.

Des de Vending CAFETO no volem deixar passar l’oportunitat d’agrair una vegada més la confiança dels nostres clients en el projecte que representem, més en aquests moments tan complicats, on la col.laboració i empatia client-proveidor és encara més important i necessària. MOLTES GRÀCIES!