L’equip de CAFETO

Actualment, CAFETO consta d’un equip humà de 52 col·laboradors, altament qualificats i l’excel·lent professionalitat dels quals ens permet ser a dia d’avui la 5ena empresa de Catalunya en volum de negoci i gaudir d’una solvència tècnica i econòmica que ens permet ser capaços de gestionar més de 1500 màquies automàtiques de vending distribuïdes per tota la geografia catalana i, eventualment, en d’altres indrets de la geografia espanyola, com València, Madrid i el País Basc , a través de partners altament qualificats i amb les màximes garanties, en la línia dels valors que regeixen l’ADN de CAFETO.

El benestar del nostre equip és una de les nostres prioritats. Dins el nostre programa de millora de la RSC de la companyia, tenim una partida pressupostaria anual per a maternitats i paternitats, així com polítiques actives de flexibilitat horària per conciliar la vida laboral i familiar, a banda d’iniciatives orientades a minimitzar l’absentisme laboral, subvencionant diverses activitats que permeten als nostres col·laboradors potenciar els seus hàbits saludables, tant alimentaris com de benestar físic.

CAFETO: 25 anys al seu servei

DECLARACIÓ DE MISSIÓ

Proveir begudes i aliments de gran qualitat als nostres clients en el seu lloc de treball, mitjançant les millors i més fiables màquines expenedores automàtiques, innovant constantment nous sistemes perquè els nostres clients obtinguin més valor comprant els nostres productes i serveis. Desitgem que els nostres clients gaudeixin de les pauses que tenen durant la jornada laboral degustant els nostres productes.”
Aquesta declaració de Missió aporta dos elements molt importants:
•    La Innovació
•    Gaudir de les pauses en el treball
Aquests dos elements, son el nostre propòsit, volem que els nostres clients GAUDEIXIN de les seves pauses, que hi trobin un excel·lent cafè i que puguin consumir un piscolabis mentre comenten la jornada amb els seus companys. Per això, INNOVAREM , en tots els sentits, perquè puguem atendre més ràpidament en cas d’una incidència, perquè puguin pagar amb qualsevol mitjà de pagament, per poder distribuir els millors productes frescos i perquè a primera hora del matí tinguin les màquines correctament aprovisionades, netes i en funcionament.

“Ser la millor empresa de serveis de Restauració Automàtica, la més admirada per els nostres Competidors, la més desitjada per els nostres Clients i Consumidors, una llar per els nostres Col·laboradors i un excel·lent partner per els nostres Proveïdors.”

Això vol dir que no volem ser els més grans, els que més facturen, els que més diners guanyen. Tot això no ens interessa. Ens interessen clients que vulguin un Vending diferent.

Oferir sempre la màxima qualitat possible

Els nostres clients es mereixen ser atesos amb la màxima qualitat. Per això buscarem l’excel·lència a tots els departaments de l’empresa, de manera que tots els col·laboradors de la nostra companyia aniran a treballar amb l’objectiu d’oferir la màxima qualitat en TOT el que facin. Per això, des de la persona que està en el magatzem preparant comandes fins la persona que atén al telèfon, passant per el personal de servei tècnic, administració, logística, comercial, taller, reposició i, com no pot ser d’altra manera, també la Direcció, donaran el millor de si mateixos perquè tot surti perfecte. A VENDING CAFETO, amb constància i rigor com elements de treball totalment interioritzats, els oferim la màxima qualitat SEMPRE.

Compromís amb el Medi Ambient, amb la Societat i amb els nostres Col·laboradors.

Compromís és una paraula que et lliga, que t’obliga a complir amb el que et compromets. A  VENDING CAFETO, ens sentim orgullosos de comprometre’ns amb el Medi Ambient, millorant tots els nostres processos perquè siguin més respectuosos amb el planeta. Compromís amb la societat, buscant productes fabricats per empreses responsables i ètiques i com no, un compromís total amb els nostres col·laboradors, per qui farem sempre el possible per tal que puguin conciliar la seva vida laborar i familiar. Màxima eficiència i sostenibilitat.

Flexibilitat

No n’hi ha prou amb ser flexibles. Hem se ser molt flexibles. Aquesta és l’avantatge més competitiva, la que més durarà en el temps.

Quan un client necessita quelcom, mai li direm “no”. Li direm “ho intentem”. Oferim solucions a mida i ho farem adaptant-nos a les seves necessitats, gestionant correctament els nostres recursos i capacitats per què el client pugui disposar del servei desitjat

Som un gran equip, una gran família

No podem ser els millors si no comptem amb el millor equip. Per això, no únicament treballarem en equip (que també), si no que farem el possible perquè els nostres col·laboradors se sentin “com a casa”, a gust amb els seus companys i que lluitin per un objectiu comú, el de tota la companyia. Treball i honestedat recíproc.

Som una empresa Innovadora

Constantment desenvolupem nous processos perquè els nostres col·laboradors els sigui més còmode desenvolupar la seva tasca, els nostres clients obtinguin millors productes i serveis, la nostra empresa sigui més rendible i eficient i nostres consumidors puguin gaudir dels últims avenços tecnològics. Empresa líder en implementació de solucions de futur i noves tecnologies aplicades al vending.

Som una empresa Lliure

Som lliures perquè no pertanyem a cap grup, perquè no tenim cap accionista o soci que no sigui de la família i perquè tenim la capacitat de decidir el camí que volem seguir. Assessorament i professionalitat posats a disposició dels nostres clients per tal d’aconseguir una relació còmode i estable per ambdues parts.

Per què nosaltres.

  • Per què t’oferim un projecte integral de servei global, innovador, modern, sostenible i a mida tenint en compte les teves necessitats.
  • Per què sóm la única empresa que et garanteix en tot del procés l’òptima traçabilitat dels productes periples i el manteniment de la cadena de fred.
  • Per què sóm una empresa solvent, eficient i de confiança, amb una experiència de 25 anys en el sector i que acumula un creixement consolidat i constant en els darrers anys la qual cosa ens permet seguir avançant per tal d’aconseguir el nostre objectiu: que gaudeixis del teu moment de descans (ENJOY YOUR TIME).

Que diuen els nostres clients.

Contracto i faig el seguiment del servei de vending a la meva companyia des de fa anys. Malauradament cada cert temps he hagut d’anar canviant d’operador per deixadesa en el servei, nul.la inversió per part del proveidor o mala qualitat del producte. Des de fa 6 anys estic treballant amb CAFETO i, sense dubte, el millor proveïdor que hem tingut en tots els sentits.

Buscava un vending diferent, de confiança i de màxima qualitat i solvència. Fa més de 12 anys que col·laborem comercialment amb VENDING CAFETO. Si he de definir aquesta empresa, diria que destaca per la seva qualitat de producte, excel.lent prestació de servei, transparència, innovació i proximitat.

Vaig cotractar a CAFETO fa dos anys. Sens dubte, una decisió encertada. Disposen d’un sistema implementat de gestió que els permet remotament saber en tot moment els productes alimentaris de més i menys rotació i, de manera constant i proactiva, canvien les referències que no tenen acceptació per nous productes. A més a més, implanten projectes d’alimentació saludable per tal de fomentar un consum i un estil de vida saludable a la nostra empresa. Just el que necessitàvem!

Sen cap mena de dubte, un vending diferent, de màxima qualitat i molt innovador. Ens presta un servei global (el vending i d’altres serveis addicionals). Excel.lent qualitat-preu i màxima professionalitat.