8/Nov/2017

El passat 17 d’Octubre de 2017, Vending el Cafetó, SL va singar un Conveni de Col·laboració per reduir el Malbaratament Alimentari amb Caritas de Sant Antoni de Vilamajor, gestionat pel Mossèn de la Parròquia de Sant Antoni de Vilamajor.

Aquest conveni l’ha signat Toni Romero, Director General de Vending el Cafetó i Joan Ferrero, mossèn de la Parròquia de Sant Antoni de Vilamajor.

Amb aquest conveni es pretén reduir el Malbaratament Alimentari i ajudar a families amb pocs recursos.

En un any s’entreguen uns 10.000 entrepans i unes 5.000 unitats de brioixeria les quals queden pocs dies per la seva data de caducitat o consum preferent, els quals no es poden posar als Punts de Venda.

Per la nostra pròpia activitat, les empreses operadores de vending generem constantment i de manera massa recurrent, moltes mermes de productes, especialment de referències periples i amb data curta de consum preferent. Gran part d’aquests productes, tot i amb data de consum preferent vençuda, estan en perfecte estat per consumir-se però ja no són aptes per posar a la venda.

L’acord amb CARITAS preveu que aquells productes amb data de consum vençuda o que estiguin a punt i s’hagin de retirar dels punts de venda però que, com dèiem, estan en perfecte estat per consumir, seran entregats i donats per part de CAFETO, sense cap ànim de lucre, amb l’objectiu de posar ajudar en el possible als nostres veïns més necessitats i les famílies que no passen per un bon moment.

Des de CAFETO estem molt satisfets i orgullosos d’haver signat aquest acord i de poder participar en un projecte solidari d’aquesta magnitud.

Volem agrair a CARITAS tant la seva tasca de fa anys per tal d’ajudar a qui més ho necessita com també per comptar amb nosaltres i donar-nos la oportunitat de donar recorregut a aquesta iniciativa.