L’equip de CAFETO

Actualment, CAFETO consta d’un equip humà de 52 col·laboradors, altament qualificats i l’excel·lent professionalitat dels quals ens permet ser a dia d’avui la 5ena empresa de Catalunya en volum de negoci i gaudir d’una solvència tècnica i econòmica que ens permet ser capaços de gestionar més de 1500 màquies automàtiques de vending distribuïdes per tota la geografia catalana i, eventualment, en d’altres indrets de la geografia espanyola, com València, Madrid i el País Basc , a través de partners altament qualificats i amb les màximes garanties, en la línia dels valors que regeixen l’ADN de CAFETO.

El benestar del nostre equip és una de les nostres prioritats. Dins el nostre programa de millora de la RSC de la companyia, tenim una partida pressupostaria anual per a maternitats i paternitats, així com polítiques actives de flexibilitat horària per conciliar la vida laboral i familiar, a banda d’iniciatives orientades a minimitzar l’absentisme laboral, subvencionant diverses activitats que permeten als nostres col·laboradors potenciar els seus hàbits saludables, tant alimentaris com de benestar físic.

Declaració de missió

Proveir de begudes i aliments de màxima qualitat als nostres clients al seu lloc de treball, mitjançant les millors i més fiables màquines expenedores automàtiques, aplicant i implementant constantment polítiques d’innovació per tal que els nostres clients obtinguin més valor adquirint els nostres productes i serveis. La nostra obsessió és aconseguir que tots els nostres clients gaudeixin al màxim de les pauses que disposen durant la seva jornada laboral, degustant els nostres productes. Així ho verbalitza el nostre eslògan: ENJOY YOUR TIME.

Per què nosaltres.

      • Per què li oferim un projecte integral de servei global, innovador, modern, sostenible i a mida de les seves necessitats.
      • Per què sóm la única empresa que li garanteix en tot del procés la òptima traçabilitat  dels productes periples i el manteniment de la cadena de fred.
      • Per què sóm una empresa solvent i  eficient, amb més de 23 anys al seu servei.

Que diuen els nostres clients.

Contracto i faig el seguiment del servei de vending a la meva companyia des de fa anys. Malauradament cada cert temps he hagut d’anar canviant d’operador per deixadesa en el servei, nul.la inversió per part del proveidor o mala qualitat del producte. Des de fa 6 anys estic treballant amb CAFETO i, sense dubte, el millor proveïdor que hem tingut en tots els sentits.

Enric F., GRUPO SALVAT LOGISTICA / CBL

Buscava un vending diferent, de confiança i de màxima qualitat i solvència. Fa més de 12 anys que col·laborem comercialment amb VENDING CAFETO. Si he de definir aquesta empresa, diria que destaca per la seva qualitat de producte, excel.lent prestació de servei, transparència, innovació i proximitat.

Josep Maria F. , GRUP VIENA

Vaig cotractar a CAFETO fa dos anys. Sens dubte, una decisió encertada. Disposen d’un sistema implementat de gestió que els permet remotament saber en tot moment els productes alimentaris de més i menys rotació i, de manera constant i proactiva, canvien les referències que no tenen acceptació per nous productes. A més a més, implanten projectes d’alimentació saludable per tal de fomentar un consum i un estil de vida saludable a la nostra empresa. Just el que necessitàvem!

Glòria B., DSM COATING RESINS

Sen cap mena de dubte, un vending diferent, de màxima qualitat i molt innovador. Ens presta un servei global (el vending i d’altres serveis addicionals). Excel.lent qualitat-preu i màxima professionalitat.

Xavier M., GRUPO GODÓ DE COMUNICACIÓN